Austin Yellow metallic (+145,65)
Black Storm metallic
Light White

C 650 SPORT

Enemmän vääntöä, joka päivä.

Hinta 12 412,34
Vero 3 237,66
Suositushinta 15 650,00*

Uusi BMW:n maxiskootteri C 650 Sport tekee jokaisesta rutiininomaisesta matkasta erinomaisen ajokokemuksen. Se on täydellinen kumppani sinulle, joka etsit fiksua tapaa liikkua kaupungissa.

650-kuutioisen skootterin vaivaton käsiteltävyys ja urheilullinen suorituskyky takaavat vertaansa vaikka olevan ajamisen kokemuksen. Kaksisylinterinen moottori tarjoaa vakuuttavat 64 Nm ja 44kW – ja sen 180 km/h:nhuippunopeudella pääset kohteeseesi ripeästi. Mutkien kesyttäminen ja kaupunkiliikenteessä sukkulointi on nyt entistäkin helpompaa, kun käytössäsi on optimoitu, ketterä runko ja jousitus.

C 650 Sportin moderni, futuristinen ilme on huomiotaherättävä ja se korostaa skootterin urheilullisia intohimoja. Täysin uudelleen suunniteltu keula uusin katepaneelein, jotka ovat korkeammalla, antaa maxiskootterille sivistyneemmän ulkoasun. Uusi ohjaustangon suoja korkeakiiltoisella keskiosalla ja kromiviimeistelyillä parantavat ulkoasua entisestään. Lisäksi; uusi, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pakojärjestelmä ei vain näytä viehättävämmältä, sen äänessä on myös enemmän voimaa, vaikka se silti painaa vähemmän ja tuottaa vähemmän päästöjä ja meluhaittaa.

Löydä maailmasi uudelleen, joka päivä –  C 650 Sport.


* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR