Ocean Blue metallic matt (+145,65)
Black Storm metallic
Light White

C 650 GT

Vaivatonta liikkumista kaupungin sykkeessä.

Hinta 12 964,11
Vero 3 384,89
Suositushinta 16 349,00*

Valloita kaupunki tai lähde sen hälinää pakoon – valinta on sinun. Olipa valintasi kumpi vain, teet sen mukavasti BMW C 650 GT:llä.

Sen voimakas ja tasapainoiseksi säädetty 44-kilowattinen (60 hv) moottori tekee pitkien matkojen taittamisesta vaivatonta. Moottori ei kuitenkaan ole ainoa asia, johon C 650 GT:ssä voi ihastua. Sen käsiteltävyys on ensiluokkainen, ja se tarjoaa erittäin hyvän tuntuman ja miellyttävää ajamista – jopa kaupungissa. Tämä maxiskootteri tarjoaa myös luokkansa suurimmat säilytystilat sekä erinomaisesti sääolosuhteilta suojaavat katteet.

C 650 GT on poikkeuksellisin ja innovatiivisin maxiskootteri BMW Motorradilta. Täysimittainen ASC kuuluu nyt vakiovarusteisiin ABS:n tavoin. Se parantaa turvallisuutta tieolosuhteiden ollessa ennalta-arvaamattomat keskustelemalla aktiivisesti moottorinhallintajärjestelmän kanssa. Ajovalot säätyvät automaattisesti vallitsevien valo-olosuhteiden mukaan.

Innovatiivinen turvallisuusominaisuus on valinnaisena lisävarusteena saatava SVA, Side View Assist. Tämä varuste on erityisen hyödyllinen kaupungeissa, sillä se varoittaa kuljettajaa kuolleesta kulmista lähestyvistä ajoneuvoista aina 80 km/h nopeuteen saakka.

Mittava valikoima lisävarusteita ja tarvikkeita viimeistelee tämän ylivertaisen maxiskootterin kokonaiskuvan.* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR