R nine T

Hinta 16 230,66
Vero 4 869,34
Suositushinta 21 100,00*

BMW R nineT. Aitoa ajamista

Moottoripyöräily on aina ollut harrastus, johon liittyy intohimoja. Viimeisten 90 vuoden ajan BMW Motorrad on pitänyt huolta siitä, että sama intohimon tunne jatkuu. Niille, jotka haluavat kokea sen tunteen puhtaana ja alkuperäisenä, BMW Motorrad on nyt kehittänyt täydellisen pyörän: BMW R nineT. Sen luonteenpiirteitä ovat aito muotoilu ja moninaiset mahdollisuudet kustomoida se mieleisekseen.

BMW R nineT: Aitoa alkuperäisyyttä

Ajaa moottoripyörällä ja kokea vapauden tunne. BMW R nineT:ssä tämä tunne yhdistyy rennon tyylikkääseen ilmeeseen. Monista erikoisista yksityiskohdistaan huolimatta pyörä on aito BMW. Sellaiset seikat, kuten ajotuntuma, design ja äänet ovat perusta riippumattomalle, autenttiselle ajokokemukselle.

BMW R nineT: Aitoa kustomointia

BMW R nineT:n moottori on ilma/öljyjäähdytteinen 2-sylinterinen, 4-tahtinen bokseri. Nopeusmittari ja kierroslukumittari antavat vaikutelman menneestä ajasta ja korostavat pyörän aitoa, yksinkertaisen pelkistettyä ja kevyttä olemusta. Toisaalta, integroitu monitoiminäyttö antaa kuljettajalle hyödyllistä tietoa. BMW R nineT:ssä on edessä USD-haarukka ja takana BMW Paralever. NineT:n olemus on pelkistetty, mutta siinä on paljon muutakin. Siinä on paljon kustomointimahdollisuuksia, joilla siitä saa yksilöllisen. Pyörässä on esimerkiksi vaihdettava takarunko, tilaa 6 tuuman vanteille ja paljon muita mahdollisuuksia. Mutta vaikka BMW R nineT:ssa on paljon modifiointivaihtoehtoja, se on kuitenkin aina teknisesti oikea, aito BMW. Vakiona olevat ABS:t takaavat myös nineT:n huipputurvallisuuden.

BMW R nineT. Aitoa elämäntyyliä

Puhdas intohimo, puhdas muotoilu, puhdas ajonautinto. Juuri tästä syystä BMW R nineT miellyttää klassisten pyörien harrastajia niin suuresti. Kustomoi, aja, pidä hauskaa. Eri variaatioiden suhteen ei jää mitään toivomisen varaa. Suunnittele oma moottoripyöräsi, suunnittele oma elämäsi. Yksi nimi, yksi aito elämäntyyli, BMW R nineT.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR