Catalano Grey
Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red (+694,26)
Racing Red / Black Storm metallic +233,59

S 1000 R

Hinta 14 582,18
Vero 4 366,82
Suositushinta 18 949,00*

Tinkimätöntä dynamiikkaa.

Onko sykkeesi synkronissa kierroslukumittarin kanssa? Siinä tapauksessa S 1000 R on oikea Roadster sinulle – se on vain olennaisiin riisuttu, mutta ajomukavuudeltaan maksimoitu moottoripyörä. Sen aggressiivinen 165-hevosvoimainen (121 kW) moottori kääntää suusi hymyyn joka kerta kun kierrokset nousevat. Uuden HP:n titaanisen takavaimentimen tuhti ääni ei jätä epäilystä: siltä elämän ohituskaistalla kuuluu kuulostaa.

Adrenaliinia kahdella renkaalla. Design.

Jotkut kutsuvat sitä nakuksi – me kutsumme sitä olennaisiin asioihin keskittymiseksi. Sen sisareltaan S 1000 RR:ltä saamat geenit ovat melko ilmiselvät: aggressiivinen perä ylhäällä/keula alhaalla -design, tunnistettava kaksiosainen keula sekä luonnetta antavat kidukset. Paljon pienennetty sivukate ja terävä väritys ilmentävät sitä, että voima ei ole S 1000 R:n ainoa asia, joka on aitoa ja tinkimätöntä. Kolme eri väritystä alleviivaavat pyörän luonnetta: Motorsport, Catalano Grey ja Racing Red/Black storm metallic.

Kaiken dynaamisuuden lähde: moottori.

Korkean suorituskyvyn omaava, nelisylinterinen rivimoottori, aivan kuten peräkin, juontaa RR:stä. EU-4-standardin ja uudet melumääräykset täyttääkseen sen tehot on laskettu 165 hevosvoimaan (121 kW). Se on myös saanut aikaan erittäin lineaarisen vääntökäyrän ja tasaista kiihtyvyyttä koko kierrosalueelle. E-Gas antaa sinun annostella tätä voimaa entistäkin tarkemmin, ja kilparadoilla testattu Pro Shift Assistant antaa vaihtaa vaihdetta suuremmalle ja pienemmälle ilman kytkintä – enemmän dynaamisuutta ja lyhempi vasteaika.

Tilaa muutoksille. Varustelu.

Vakiona S 1000 R sisältää kaksi ajoasetusta: Rain ja Road. Rain tarjoaa pehmeämmän kaasuvasteen, ja sekä ABS että ASC on mukautettu märkään tien pintaan. Road taas optimoi kaasuvasteen ja ABS sekä ASC on mukautettu kuivaan asfalttiin. Näiden kahden ajoasetuksen lisäksi tarjolla on kaksi vaihtoehtoista moodia: Dynamic ja Dynamic Pro. Ne tuovat mukanaan ABS Pron, joka sallii sinulle täydellisen viiveen myös kallistuksissa, sekä DTC-luistoneston, Launch controlin ja Pit lane limiterin. Dynamic Pro sallii myös omien asetusten syöttämisen. On siis vain yksi raja – sinun omasi.

Tinkimättömän järkevä. Personointimahdollisuudet.

Kyltymättömään mutkateiden nälkään on tarjolla kaksi lisävarustepakettia. Sport-paketti pitää nimensä antaman lupauksen; se sisältää Pro Shift Assistantin, vakionopeudensäätimen ja Pro-ajoasetuksen sisältäen Dynamic- ja Dynamic Pro –ajomoodit, DTC-luistoneston, ABS Pron, Pit lane limiterin ja launch controlin. Dynamic-paketti sen sijaan pitää sisällään sähköisen jousitusjärjestelmä DDC:n, kahvalämmittimet, LED-vilkut ja alakatteen. Lisäksi HP:n takovanteilla voit pudottaa pyörän painoa kokonaiset 2.4 kg alkuperäisestä, jotka antavat sille paljon enemmän luonnetta.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR