Pearl White metallic +67,18
Cosmic Black
Strato Blue metallic

G 310 R

Äärimmäistä ajamisen iloa.

Hinta 5 300,45
Vero 899,55
Suositushinta 6 200,00*

BMW G 310 R on ajonautinnon huipentuma. Se luotiin vilkkaisiin kaupunkeihin, kaikille niille, jotka yksinkertaisesti rakastavat ajaa moottoripyörällä. Se on helposti käsiteltävä, mutta samalla sporttinen. Olitpa pitkä tai lyhyt, tunnet välittömästi olosi kotoisaksi BMW G 310 R:n ohjaimissa. Pyörä on kevyt, mutta 313-kuutioisella moottorillaan todellinen tehopakkaus. Se vie sinut turvallisesti ja luotettavasti töihin, seuraavaan kokoukseen tai ulos kaupungista. G 310 R on todellinen BMW-moottoripyörä, mutta pienemmällä sylinteritilavuudella. Huippulaatu, erinomainen työn laatu ja poikkeuksellinen teknologia takaavat äärimmäisen ajamisen ilon.

Hyvät geenit. Hieno ulkonäkö.

Hyvä ulkonäkö periytyy – G 310 R kantaa selvästi S 1000 R:stä perittyjä geenejä. Sporttinen etuvalon kate tehokkaalla valolla, dynaamiset polttoainesäiliön viimeistelyt ja roadsterille ominaiset mittasuhteet tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan. G 310 R on sen dynaamisen keulan ja erottuvan perän ansiosta sekä kevyt että vahva samaan aikaan. Lyhyt satula korostaa sen roadstermaista dynaamisuutta ja antaa eritoten valkoisena pyörälle erehtymättömän motorsport-ilmeen. Kullanväriseksi eloksoidut etuhaarukka ja jarrusatulat korostavat pyörän korkeaa työn laatua. Yksi kohokohta on viimeistelty alumiininen takahaarukka. Sen leikkaukset takaavat keveyden samalla kun tuet antavat vakautta. Leveät renkaat takaavat riittävän pidon tiehen – ajonautinto on taattu.

Kevyt, vahva ja ketterä

G 310 R ei jää toiseksi myöskään teknisesti – päinvastoin: hienostunein ja epätavallisin teknisin kohokohdin et seuraa joukkoa, vaan johdat sitä. Muun muassa yksisylinterinen, 313-kuutioinen nelitahtimoottori varmistaa sen. Poikkeuksellinen sylinterin kulma sekä sylinterin 180 astetta käännetty kansi madaltavat painopistettä ja kääntävät sen etupyörän suuntaan. Tämän ansiosta G 310 R on ketterämpi ja helpompi käsitellä. Matala ja pidempi takahaarukka tuo enemmän vakautta ilman tarpeetonta akselivälin kasvattamista. Mikään BMW-moottoripyörä ei ole ollut ilman sitä sitten vuoden 2013: ABS vakiovarusteena. Se on myös G 310 R:ssä ja takaa turvallisuutesi jokaisella ajokerralla. Tyylikäs ulkoasu, voimakas moottori ja alle 160 kilon paino täyteen tankattuna – G 310 R:llä voit yksinkertaisesti nauttia ajamisesta.

Jokainen haluaa ajaa sillä.

Aja huoletta ja rennosti läpi kaupungin G 310 R:llä. Voit ajaa luottamuksella jopa suuren kaupungin hälinässä onnistuneen hallintalaitteiston asettelun ansiosta. Ohjaustankojen, jalkatappien ja hallintajärjestelmän hyvä ergonomia tuottavat mahtavan ajamisen tunteen. G 310 R tarjoaa sopivan asennon kaikille kuljettajille varmistaen vakaan ajettavuuden. Pyörän geometria sekä alustan säätömahdollisuudet tekevät siitä ketterän kulkineen kaikilla ajoalustoilla. Ajoitpa sitten kaupungin kiivaassa liikenteessä, rauhallista työmatkaa tai viikonlopuksi pois kaupungista – G 310 R:llä haluat jatkaa matkaa!

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.