Stylepaketti: Light White / Cordoba Blue (vain pakettin kanssa +544,18)
Racing Red
Stylepaketti 2:Iced Chocolate metallic (vain pakettin kanssa +506,34)

R 1200 R

Hinta 14 390,60
Vero 4 308,40
Suositushinta 18 699,00*

Design-konseptista uudeksi R 1200 R -pyöräksi.

Uusi R 1200 R ilmentää tämän hetken estetiikkaa, dynaamista suorituskykyä ja designia. Kun tuotekehittelijämme esittelivät ajatuksensa BMW Concept Roadsterista, tämä pyörä toimi heidän suurimpana inspiraation lähteenään. Se ei ole mikään yllätys, sillä onhan uusi R 1200 R voimakas allrounder, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla mukavuus, urheilullisuus ja design.

Uraauurtavaa designia.

Kompakti, tiukka, voimakas. Pyörän uusi muoto asettaa sen selvästi eri luokkaan edeltäjänsä kanssa. S 1000 RR -pyörään perustuva upside-down etuhaarukka ei ainoastaan tee tästä voimanpesästä pelkästään supernäyttävää, vaan myös parantaa pyörän vakautta ja ohjaustarkkuutta. Tankin selkeät linjat ja saumaton liukuma satulasta perään asti antavat pyörälle ilmeen, joka sopii erinomaisesti yhteen sen tarjoaman ajokokemuksen kanssa.

Yksilöllinen tyyli.

Ensimmäistä kertaa uudesta R 1200 R:sta on saatavana perusvärityksen lisäksi kaksi muuta väritysvaihtoehtoa, jotta R 1200 R täyttää kuljettajan henkilökohtaiset mieltymykset entistäkin paremmin. Vaihtoehdot ovat ajattoman sininen Cordoba, urheilullinen Light white pyörän väriin maalatulla alaspoilerilla ja Racing red -värissä hehkuvalla rungolla, sekä tyylikäs ja hienostunut Thunder grey metallic kullanvärisellä etuhaarukalla (saatavana vain Dynamic ESA -järjestelmän kanssa).

Luovaa teknologiaa.

R 1200 R on edellä aikaansa myös teknologian osalta. Pyörän 125 hevosvoiman suvereeni teho pääsee tehokkaasti käyttöön napinpainalluksella valittavien ajoasetusten ja valinnaisiin varusteisiin kuuluvan luistoneston (DTC) avulla. Kuljettaja pysyy koko ajan tilanteen tasalla uudelleen muotoillun ja laajennetun mittariston avulla, joka on kiinni huippulaatuisesta alumiinista valmistetussa kehyksessä.

Erottuva, yksilöllinen tyyli.

R 1200 R:n lisävarustevalikoima on laajuudessaan erityisen vaikuttava. Tankkilaukku, BMW Navigator V sekä neljä erilaista tuulilasia ovat nappivalinta pitkälle reissulle puhumattakaan Dynamic ESA -jousituksensäätöjärjestelmän uusimmasta sukupolvesta, joka parantaa pyörän ajodynamiikkaa entisestään. Luovat ratkaisut kuten monitoimikytkimestä säädettävä navigaattori, Shift Assistant Pro ja Keyless Ride tekevät tästä sporttisesta roadsterista todellisen allroaderin. Myös pienemmät yksityiskohdat häikäisevät; esimerkiksi koneistetut kahvat ja jalkatapit sekä sähkökiillotetut ruostumatonta terästä olevat kaatumaraudat luovat vaikuttavan tasapainon käytännön hienosäädön ja visuaalisen tyylittelyn välille.

Roadstereiden vallankumous on alkamassa.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.