Racing Blue metallic matt / Light White +74,38
Light White
Ligth White / Black Satin gloss
Racing Blue metallic matt / Black Satin gloss + 74,38

F 800 R

Moderni allrounder.

Hinta 9 334,03
Vero 2 765,97
Suositushinta 12 100,00*

F 800 R on kova tekijä BMW Motorradin roadster-luokassa. Siinä ketteryys, käytännöllisyys sekä dynaaminen ja hauska ajo yhdistyvät sporttiseksi paketiksi. Uudistettu F 800 R vie konseptia askeleen edemmäs.

Designia, josta voi nauttia.

Jos haluaa pitää hauskaa moottoripyörällä, F 800 R on juuri oikea valinta. Se lupailee hauskuutta jo ensisilmäyksellä; terävät linjat ja pelkistetty ulkonäkö kielivät keveydestä ja ketteryydestä, ja ylösalaisin käännetty etuhaarukka takaa dynaamisen jouston. Symmetrinen etuvalo antaa pyörälle omintakeisen ilmeen.

Turvallista ajoa.

F 800 R tarjoaa mutkatonta ajamisen iloa, jota antaa voimakas mutta taloudellinen kaksisylinterinen rivimoottori 90 hevosvoimallaan. Myös turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota: vakiona tuleva ABS, vakaa jousitus ja turvallisuuspaketti (ACS, ESA, RDC) pitävät kuljettajan tietoisena hallinnastaan ja tuovat ajoon varmuutta.

Loputonta variaatiota.

Upeiden värivaihtoehtojen lisäksi, pyörään on saatavilla monipuolinen valikoima matkatavaroille tarkoitettuja lisävarusteita, jotka yhdessä istuinkorkeuden säätömahdollisuuksien kanssa korostavat F 800 R:n touring ja allround ominaisuuksia.

F 800 R edustaa loppumatonta ajamisen iloa paremmin kuin mikään muu roadster. BMW Motorrad on kehittänyt tämän menestyksekkään konseptin vieläkin paremmaksi vuodelle 2015.


* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR