Sparkling Storm metallic – Uusi väri!

K 1600 GTL Exclusive

Hinta 29 832,01
Vero 9 017,99
Suositushinta 38 850,00*

Matkamoottoripyöräilyä all inclusive:
K 1600 GTL Exclusive

Kun dynaaminen suorituskyky ja ylellisyys kohtaavat, tuloksena on jotain ainutlaatuista. BMW Motorrad esittelee K 1600 GTL Exclusiven – loistoluokan touring-pyörän, jossa teknologia ja visuaalinen tyyli on viety huippuunsa. Tämä GTL tekee kaikista 6-sylinterisistä unelmista totta.

Design - täydellisen muotoilun mestariteos

“Exclusive” ensisilmäyksellä: Kolme väriä. Mineraalivalkoinen metalliväri on yhdistetty saumattomasti lempeään Magnesium metallimattaan, joka antaa GTL Exclusiven pintaan vertaansa vailla olevaa laadukkuutta ja syvyyttä. Sitä täydentävät lukuisat kromipinnat, pyörän väreihin soinnutettu satula ja lukuisat muut yksityiskohdat. GTL Exclusive säteilee loistokkuutta ja dynaamista suorituskykyä kaikista kulmista.

Teknologia - vain parasta

GTL Exclusivessa on silkinpehmeästi käyvä tehokas 6-sylinterinen moottori. GTL Exclusiven hienous on sen yksityiskohdissa: Hill Start Control vaivattomaan liikkeellelähtöön ylämäestä, Keyless Ride sulkee / avaa automaattisesti hälytysjärjestelmän, ohjaus-, virta- ja polttoainetankin korkin lukon heti kun avain on kahden metrin etäisyydellä moottoripyörästä. Radion antenni on integroitu näkymättömästi pyörään ja LED-teniikalla toimiva älykäs päiväajovalo parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Varusteet – ei kompromisseja

GTL Exclusiven varustevaihtoehdoissa löytyvät moottoripyöräilijöiden eniten suosimat varusteet; ESA II, DTC, RDC, LED-lisävalot, kääntyvät xenon-valot, lisäjarruvalo ja alustavalot. Vakiovarusteisiin kuuluu mm. selkänojallinen lämmitettävä istuin, kaatumaraudat ja hälytysjärjestelmällä varustettu keskuslukitus. Näiden lisäksi BMW:n Pro-ajotietokoneen toimintoja on parannettu entisestään.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR