Mars Red metallic
Black Storm metallic
Lupin Blue metallic / Black Storm metallic (Style 1 +490,68)
Blue planet metallic (Spezial "option 719" +2 334,64)
Sparkling storm metallic (Spezial "option 719" +2 334,64)

K 1600 GT

Hinta 23 586,89
Vero 7 113,11
Suositushinta 30 700,00*

Kaukokaipuuta kahdella renkaalla

Kilometrejä niellen ja katseita keräten, rennosta ja dynaamisesta ajosta nauttien: Tältä maailma näyttää uuden K 1600 GT:n satulasta. Se tarjoaa sinulle entistäkin enemmän dynaamisuutta ja touringin mukavuutta: sen voimasta mutta pehmeästi käyvää kuusisylinteristä rivimoottoria pidetään jo ikonina. Kun tähän lisätään erinomainen soveltuvuus pitkille matkoille suojassa tuulelta ja sateelta, mieli tekee lähteä reissuun heti, hetken mielijohteesta. K 1600 GT ei ole vain hyvä ostos, sillä sen satulassa olet osa suurempaa kokonaisuutta – jotain mikä jättää jälkensä katsojaan, oletpa sitten pysäköinyt tai tien päällä.

Dynaamisuutta myös silmälle – design.

Dynaamisuus ja mukavuus – nämä K 1600 GT:n luonteenpiirteet heijastuvat myös sen designissa: Duolever-etujousituksen, mukautuvan xenon-etuvalon, voimakkaan kuusisylinterisen moottorin ja rungon ansiosta huippulaadukas kokonaisuus todella erottuu joukosta. Edestä ja sivulta silhuetit ovat atleettiset ja terävät taaten sporttisen, virtaviivaisen ulkoasun. 6-2-pakoputkisto heijastelee kuusisylinterisen moottorin täyttä potentiaalia sekä visuaalisesti että äänimaailmaltaan.
K 1600 GT:n helposti huomattavaa ulkoasua tukee sen huippulaadukas väritys: erittäin hillitystä sporttisen dynaamiseen. Päätä itse, mikä sopii sinulle.

Ensiluokkainen six-pack: teknologia.

Teknisesti korkeimmalla tasolla oleva K 1600 GT:n vakiovarustus ei jätä mitään toivottavaa: ABS Pro, joka takaa turvalliset jarrutukset myös kallistuksessa, innovatiivinen xenon-etuvalo sekä multi-controller-ohjauslaite ovat vain osa K 1600 GT:n vakiovarustelusta. Uutena vakiovarusteena on dynamic ESA, joka tarkkailee jousitusta ja kallistuskulmaa muokaten jousitusasetuksia vain millisekunneissa. Näin toimien se varmistaa parhaat alustan asetukset kaikissa tilanteissa. Jopa kallistuksessa jousituksen toimivuus ja mukavuus ovat ennenkokemattomat, ja ne johtavat alati vakaampaan ajokäyttäytymiseen.

Legendaarisen aseman saavuttanut kuusisylinterinen rivimoottori – se tekee jokaisesta ajokerrasta puhdasta nautintoa: sen vertaansa vailla oleva käynnin pehmeys ja voiman tuotanto takaavat toivotun ajodynamiikan. Sen 118 kilowatin (160 hevosvoiman) teho ja 175 newtonmetrin vääntö tuovat vertaansa vailla olevaa kiihtyvyyttä. Pieninkin käden liike antaa K 1600 GT:lle roiman annoksen hallittavuutta täysiverisen kaasuvasteen ja käsiteltävyyden muodossa.

Haluatko lisää? Valinnaiset lisävarusteet.

Lukuisat lisävarusteet, kuten mukautuva ajovalo, avaimeton käynnistys ja napin painalluksella tapahtuva keskuslukitus, tarjoavat lisää mukavuutta, turvallisuutta ja niiden myötä rennomman ajokokemuksen. BMW Motorrad on ensimmäinen moottoripyörävalmistaja, joka tarjoaa lisävarusteena lisää turvallisuutta tuovan älykkään hätäpuheluominaisuuden – tehdasasennettuna. Peruutusavustajan ansiosta moottoripyörän liikuttelu ja parkkiruutuihin tähtääminen on vaivatonta, jopa jyrkässä rinteessä. Shift Assistant Pro takaa miellyttävämmän ja dynaamisemman vaihteiden vaihdon sekä suuremmalle että pienemmälle. Valinnaiset takalaukku, tankkilaukku ja sivulaukut, jotka tukevat pyörän omia runsaita säilytystiloja, mahdollistavat monet säilytysvaihtoehdot, joiden avulla saat mukaasi kaiken minkä haluat – olipa kyse sitten viikkojen reissusta tai lyhyestä matkasta läpi kaupungin.

K 1600 GT sporttisella ulkoasullaan ja korkealaatuisella varustuksellaan pitää lupauksensa: siinä dynamiikka ja mukavuus yhdistyvät ja tukevat toisiaan luodakseen täydellistä ajamisen nautintoa.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.