Carbon Black metallic (Vain Style 2 Elegance pakettin kansaa +634,23)
Mars Red metallic / Dark slate metallic matt (Vain pakettin kansaa +891,31)
Alpine White
Blue planet metallic (Speziale "option 719" +2 569,45)
Sparkling storm metallic (Speziale "option 719" +2 569,45)

R 1200 RT

Hinta 19 065,68
Vero 5 734,32
Suositushinta 24 800,00*

Loputonta ajamisen iloa

Entistä mukavammin suuren seikkailun tunnelmaan. Moottoripyörä, joka määritti klassisen touringpyörän segmentin, on nyt saavuttanut kehityksessään seuraavan vaiheen: tässä on uusi BMW R 1200 RT. Kevyesti käsiteltävä R 1200 RT tekee mahdolliseksi nauttia siitä, mikä on tärkeintä: ajamisesta halki tienoiden. Ajat sitten yksin tai matkustajan kanssa, niin R 1200 RT:llä se on aina rentoa ja nautinnollista.

Enemmän dynaamista suorituskykyä. Parempaa hallintaa.

Uudessa RT:ssä on uusi ilma/vesijäähdytteinen BMW bokserimoottori, jossa on vahvaa vääntöä ja 125 hevosvoiman tuottamat tehot. Herkästi reagoivan, elektronisesti ohjatun ajonvakautusjärjestelmän, ASC:n, ansiosta pyörän tehot on helposti hallittavissa ja ajo on vakaata kaikenlaisilla teillä. Vakioasetukset „Rain“ ja „Road“ voidaan kytkeä päälle napin painalluksella, jolloin moottoripyörä sopeutuu erinomaisesti kulloisiinkin sääolosuhteisiin ja tien pinnan asettamiin vaatimuksiin. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluvat Pro-ajotietokone ja tutut lämpökahvat.

Enemmän lisävarusteita. Enemmän mukavuutta.

Uuteen RT:hen saatavat erityiset lisävarusteet mahdollistavat jopa helpomman pyörän käsiteltävyyden ja lisäksi ne tarjoavat lisääntynyttä mukavuutta. Esimerkiksi BMW:n Dynamic ESA, elektroninen jousituksen ja iskunvaimennuksen säätöjärjestelmä, reagoi sekunnin murto-osissa tien pinnan muutoksiin. Pro-vaihdeavustimella kuljettaja voi vaihtaa ylös- ja alaspäin käyttämättä kytkintä. Toinen saatavilla oleva lisävaruste on “Dynamic“-ajotila (moodi), joka takaa maksimaalisen ajamisen ilon urheilullisesta, dynaamisesta ajotavasta pitäville ajajille. Tehdaslisävarusteena on saatavilla myös keskuslukitusjärjestelmä, joka lukitsee myös molemmat sivulaukut kaukosäätimellä, vakionopeuden säädin sekä paljon muuta.

Enemmän designia. Enemmän vaikutelmia.

Huippuluokan matkapyörä, jonka muotoilu on vakuuttava: siinä on käytetty paljon läpinäkyviä materiaaleja, jotka antavat keveyden ja ketteryyden vaikutelman. R 1200 RT on saatavissa uusissa tyylikkäissä väreissä: kvartsinsininen metalli, eebenpuu metalli sekä harmaa metalli matta.

Uusi R 1200 RT – enemmän vaikutelmia per kilometri.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.