F 800 GT

Hinta 11 019,88
Vero 3 280,12
Suositushinta 14 300,00*

Kaasukahvan kääntö - ja matka alkaa. Uusi dynaaminen F 800 GT tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä reitin kaikissa vaiheissa - niin idyllisillä puistokaduilla, kiemurtelevissa alppisolissa kuin päättymättömillä maanteilläkin.

Kevyt käden liike kaasukahvalla ja 90 hevosvoimaa varmistaa, että arkipäivän rutiinit jäävät varmasti taakse. Vesijäähdytteinen, 2-sylinterinen 798 cc:n rivimoottori tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä kaikissa ympäristöissä. Tehot välittää huoltotarpeeltaan vähäinen hammashihna. Entistä pitempi takahaarukka ja tiukempi jousitus takaavat erinomaisen ajovakauden ja ajaminen on vaikuttavan rentoa. Tasaisesti ja täristämättä.

Tämä vankka pyörä tarjoaa täydelliset ajo-ominaisuudet ja erinomaisen ajonautinnon. F 800 GT -mallissa tämän varmistavat sekä jousitus että kolme valinnaista istuinkorkeutta: siten ajoergonomia on juuri sopiva jokaiselle kuljettajalle. Lisäksi lisävarusteena saatava jousituksen säätöjärjestelmä ESA (Electronic Suspension Adjustment) auttaa säätämään napin painalluksella takaosan vaimennusvoimaa ajo-olosuhteisiin sopivaksi.

Selkeät linjat lupaavat aitoa ajoiloa. Lisäksi F 800 GT erottuu edukseen maalipinnallaan: jokainen löytää varmasti oman mielivärinsä, joka voisi olla esimerkiksi upea Valencia Orange -metalliväri tai tyylikäs Dark Graphite -metalliväri aina Light White -sävyyn saakka.

Turvallisuus on paras matkakumppani. Siksi GT tukee jokaista jarrutusliikettä vakiovarusteena olevalla kaksikanavaisella ABS-järjestelmällä - keskitason moottoripyöräluokan edistyneimmällä järjestelmällä. Jos ostaja haluaa vieläkin paremman ajoturvallisuuden, kannattaa valita lisävarusteeksi ASC.
Silloin onkin hyvä lähteä matkaan! Unohtumattoman upeita kokemuksia tukee vastaan jokaisen kaarteen takana.

Tyypillinen GT. Ikimuistoinen matka


* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR