Light White / Lupin Blue metallic / Racing Red +762,12
Racing Red / Light White +150,07
Granite Grey metallic / Black Storm metallic

S 1000 RR

Hinta 18 874,10
Vero 5 675,90
Suositushinta 24 550,00*

Ikoni superpyörien joukossa.

BMW S 1000 RR johti sport superbike -kategorian vallankumoukseen heti julkaisunsa myötä. S 1000 RR:ää on siitä johtuen kehitetty edelleen, sen testattua ja koeteltua konseptia työstetty pidemmälle ja siihen on lisätty uusinta teknologiaa. Yksi tekijä on kuitenkin säilynyt muuttumattomana läpi prosessin – RR:n vaikuttava tehokäyrä. Suorituskyvyn osalta se onkin yhä edelläkävijä. Nyt S 1000 RR:ssä on vakiona DTC-luistonestojärjestelmä, joka takaa entistä dynaamisemman ja turvallisemman ajokokemuksen. Tuloksena S 1000 RR on täysiverinen sporttipyörä – oletpa sitten maantiellä tai moottoriradalla – ja sen innovatiivinen teknologia sallii sinun kokea sen suorituskyky intensiivisemmin ja välittömämmin kuin koskaan.

Voittajan ilme. Tai suorittajan. Tai taistelijan.

RR on superbiken ruumiillistuma – ja tämä pätee myös sen ulkoasuun. Sen erottuva, kaksijakoinen etukate ja asymmetriset etuvalot tekevät siitä välittömästi tunnistettavan. Sen terävät linjat antavat sille erittäin selkeän ilmeen, sen eri muotojen tukiessa toisiaan erinomaisesti. Keulasta perään se säteilee rakkautta niin suoria kuin mutkiakin kohtaan, ja sen nälkä korkeaan suorituskykyyn on nähtävissä. RR jakaa kanssasi puhtaan intohimon kiihtyvyyteen ja nopeuteen.
S 1000 RR on saatavissa kolmessa eri värissä: Granite grey metallic ja Black storm metallic, jotka kaupungin pimeyttä jäljitellen luovat henkeäsalpaavan näyn. Racing red ja Light white punaisin vanneteipein korostaa pyörän suorituskykyä. Kolmas väritys, Light white, Lupin blue metallic ja Racing red – myös punaisin vanneteipein – ilmaisee S 1000 RR:n kuulumista racing-pyörien joukkoon ja luonnollisesti BMW Motorsport -perheeseen.

Johtavat lukemat. Voimakasta suorituskykyä.

S 1000 RR:n nestejäähdytteinen nelisylinterinen rivimoottori tuottaa 146 kW (199 hv) 13,500 kierroksella ja sen maksimivääntö on 113 newtonmetriä 10,500 kierroksella. Vaikuttavat lukemat, jotka ovat kuljettajalle käsinkosketeltavissa. Vakiona oleva DTC-luistonestojärjestelmä takaa merkittävästi parempaa ajoturvallisuutta jopa tällä suorituskyvyn tasolla.
Yhtä vaikuttavaa on se, että S 1000 RR yltää tämän tason suorituskykyyn säilyttäen yhä EU-4-standardin.
Lukuisat yksityiskohdat mahdollistavat sen, että voit kokea S 1000 RR:n suorituskyvyn entistä intensiivisemmin ja siitä huolimatta säilyttää erinomaisen ajotuntuman kaikissa liikennetilanteissa. Kolme ajoasetusta, "Rain", "Sport" ja "Race" takaavat optimaalisen hallinnan niin sähköisen kaasun kuin ABS:n ja ASC:nkin osalta – jopa muuttuvissa sääolosuhteissa. DTC-luistonestojärjestelmä (Dynamic Traction Control) ja ABS, jotka molemmat ovat nyt vakiovaruste, takaavat myös enemmän turvallisuutta. Sähköinen kaasu mahdollistaa moottoripyörän vavahduttavan voiman annostelun hienovaraisemmin ja suoremmin. Erittäin korkearesoluutioisella näytöllä varustettu mittaristo tarjoaa selkeän ja tarkan näkymän valittavista olevista asetuksista sekä mm. nopeudesta. Tuloksena on optimaalinen katsaus RR:n suorituskykyyn ja omiin asetuksiisi – milloin tahansa.

Suorituskykyä ja täydellisyyttä aina viimeiseen yksityiskohtaan.

Kaikesta huolimatta, myös S1000RR:ssä sen pidemmälle säätäminen on mahdollista – esimerkkinä tästä on muun muassa valinnaisena lisävarusteena oleva Pro Riding Modes ja sen kaksi itsenäistä ajoasetusta, "Slick" ja "User Mode", jotka tulevat ABS Pro:n tavoin kallistuksenvakausanturilla. Ja jopa korkeimmalla suorituskyvyn tasolla RR pitää sisällään valikoiman käytännöllisiä ominaisuuksia: valinnainen Pro Shift Assistant mahdollistaa vaihteiden vaihtamisen ylös tai alas ilman kytkimen tai kaasun käyttöä. Launch Control ja Pit Lane Limiter ovat myös suoraan kilpavarikolta tuttuja ominaisuuksia. Jos valitset High Power -akun (Li-Ion), se pienentää RR:n kokonaispainoa 1.5 kilolla, mikä antaa sille vieläkin ripeämmän ratatykin tunnetta.

S 1000 RR on edelleen huippuluokan sport superbike – niin tiellä kuin radallakin.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR