Light Grey metallic / Magellan Grey metallic matt (vain pakettin kanssa +544,18)
Frozen Bronze metallic / Black Storm metallic (vain pakettin kanssa +536,35)
Black Storm metallic

R 1200 RS

Hinta 15 042,78
Vero 4 507,22
Suositushinta 19 550,00*

Sport touringin uusi ilme.

Korkean luokan ajodynamiikkaa ja sulavuutta; sitä on R 1200 RS. Sen voimakas moottori ja vakaa jousitus takaavat upean ajonautinnon ja paljon enemmän. Rennon sporttisen ajoasennon ja erinomaisen tuuli- ja sadesuojan ansiosta pyörä tarjoaa aivan uudenlaisen kokemuksen vauhdikkaaseen ja sporttiseen maantieajoon.

Suorituskyky kohtaa designin.

Sportin ja touringin sulava yhdistäminen näkyy myös pyörän symmetrisessä ulkomuodossa ja esimerkiksi RR:n kahdelta sukupolvelta perityissä symmetrisissä etuvaloissa. Tyylikäs ohjaustanko ja taotut alumiiniosat yhdistävät hienosti käytännöllisyyden ja ergonomian.

Tyylikäs ja elegantti matkakumppani.

Uusi sport touring -pyörä saa suvereenin 92 kilowatin (125 hv) voimansa ilma-/nestejäähdytteisestä kaksisylinterisestä nelitahtisesta bokserimoottorista, jossa on kaksi yläpuolista ratasvetoista nokka-akselia ja tasapainoakseli. Ajovakauden säilyttämiseksi kaikenlaisilla alustoilla pyörään kuuluu vakiona sähköinen jousitusjärjestelmä ASC (Automatic Stability Control). Vakiona on myös kaksi ajotilamoodia, Rain ja Road, jotka myös tekevät osaltaan ajokokemuksesta parhaan mahdollisen.

Lisävarusteet tekevät loppusilauksen.

Laaja lisävarustevalikoima ulottuu laukuista aina vakionopeudensäätimeen ja näppärään Keyless Ride -toimintoon. Uudet käytännölliset laukut istuvat täydellisesti sport-touring-pyörään: kuten aina, ne sulautuvat pyörän muotoiluun ja kokonaisilmeeseen. Lisävarusteet tarjoavat sporttiseen touring-pyörään odottamatonta ajomukavuutta.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.