Monolith metallic matt

R nineT Scrambler

BMW R nineT Scrambler.

Aito. Kesyttämätön. Ilmajäähdytteinen.

Hinta 14 008,43
Autovero 4 191,57
Suositushinta 18 200,00*

Tunne tuuli, nojaa jokaiseen mutkaan ja koe vapaus jokaisella ajamallasi metrillä – BMW R nineT Scrambler vapauttaa sinut kulkemaan omia teitäsi. Kova, epätavallinen ja kaavoja vastaan taisteleva R nineT Scrambler menee minne haluat. Tehty todellisille persoonille, jotka haluavat pyöränsä olevan aito, minimalistinen ja sääntöjä rikkova.

Näe, kuule, tunne.

R nineT Scramblerin omintakeinen ääni on todellinen huomionherättäjä. Perinteinen 1200-kuutioinen bokserimoottori ja sen korkealle asennetut tuplavaimentimet antavat pyörälle voimakkaan ilmeen ja takaavat, että sen viesti kuullaan.

R nineT:hen verrattuna ohjaustangot ovar korkeammalla ja mukava satula on sijoitettu uudelleen. Nämä takaavat varman, mutta rennon ajoasennon jokaiselle kuljettajalle. Nämä yhdistettynä hieman pidempään jousitusmatkaan takaavat, että selvität vaikeammatkin paikat vaivatta.

Ei rajoja.

Offroad-renkaat, korkealle sijoitettu pakoputkisto, tyyliin sopiva, rento ajoasento – jo ensi silmäyksellä näet, että tämän Scramblerin reissun ei tarvitse loppua, kun tie päättyy. 19-tuumainen etupyörä, analoginen nopeusmittari, puristinen terästankki mattapintaisella metallivärillä ja muut uniikit yksityiskohdat tekevät Scramblerista korkealaatuisen klassikon – ja vain muutamalla vaiheella voit antaa R nineT:lle oman, persoonallisen viimeistelysi.

Tyypillinen Scambler. Tyypillinen BMW-moottoripyörä.

RnineT Scrambler on huipputasolla turvallisuudessa, luotettavuudessa ja laadussa. Vakiona oleva ABS takaavat turvallisuutesi.

Aja ilman sääntöjä


* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR