Light White

R nine T Racer

Hinta 14 237,40
Vero 4 261,60
Suositushinta 18 499,00*

Vankkumaton. Dynaaminen. Ilmajäähdytteinen.

R nineT Racer antaa sinun elää uudelleen legendaaristen kilpamoottoripyörien aikakausi. Se on kaukana retroilun romantisoinnista – se on ennemmin kustomoitavissa oleva moottoripyörä, jossa on innovatiivista teknologiaa ja tunnettua BMW Motorrad –laatua.
Kumartuessasi näyttävän puolikatteen taakse tiukasti matalan ohjaustangon grippejä puristaen voit tuntea voimakkaan bokserimoottorin värinän ja kuulla sen erehtymättömän karjunnan. Ja tiedät jo: vain vahva luonne voi pitää nopeimmat linjat. Niin maantiellä kuin elämässäkin.

Tyyliä ohituskaistalla.

R nineT Racerin design ottaa erehtymättömästi inspiraatiota 70-luvun moottoriurheilusta. Venytetyt mittasuhteet ulottuvat koko sen ulkoasuun ja lupaavat puhdasta kiihtyvyyttä. Erottuva puolikate yhdessä tankin ja satulan muotojen kanssa muovaavat Racerin solakan silhuetin. Pitkä akseliväli ja eteen sijoitettu matala ohjaustanko viimeistelevät matalan, sporttisen ajoasennon. Korkealle ja kauas taakse sijoitettujen jalkatappien ansiosta käytännössä makaat moottoripyörän päällä, keskellä valkoiseksi maalattuja kateosia, jotka nousevat todella esiin tummanpuhuvien hallintalaitteiden ja tekniikan keskeltä. Jopa edestä taakse kulkeva, BMW:n väreissä kulkeva teippi tuntuu jatkuvasti kutsuvan seuraavaan kiihdytykseen.

Voimakas bokseri täydellisen ajolinjan jahtaamiseen

R nineT Racerin teknologia on aivan yhtä itsevarmaa ja vahvaa kuin sen ulkoasukin: sen ajettavuus ja sähköjärjestelmä ovat ihastuttaneet jo BMW R nineT:stä lähtien. Viimeisintä huutoa oleva R nineT Racer täyttää myös EU-4-standardin. Voimakkaan, ilmajäähdytteisen, kaksisylinterisen bokserimoottorin iskutilavuus on 1170 kuutiosenttimetriä ja se tuottaa tehoa 81 kW (110hv) erittäin dynaamisesti jopa matalilla kierroksilla. Yksinkertaisesti – tyypillinen bokseri. Puolikatteen ja matalan ajoasennon ansiosta voit nauttia myös kovasta vauhdista pitkään. Vakiovarusteena oleva ABS ja valinnaisena varusteena saatava ASC takaavat, että voit aina turvallisesti käyttää koko tarjolla olevaa tehoa. Lisäksi 2-1-pakoputkisto osoittaa, että teknologiaa ei myöskään tarvitse piilottaa.

Ajat miten istut.

Urheilullinen ja dynaaminen: R nineT Racerin ohjaustangot on sijoitettu matalalle, heti etuhaarukan yläkolmion päälle. Maltillinen rannekulma suojaa ranteita ja luo miellyttävän ajoasennon. Jalkatapit sen sijaan on sijoitettu korkealle taakse sporttisen ajoasennon korostamiseksi. Lisäksi valinnaisena lisävarusteena saatava vaihtoehtoinen satula laskee istuinkorkeutta 805 millimetristä 795 millimetriin. Pehmusteet kuljettajan satulassa ovat satulan takaosassa hieman korotetut. Tämä takaa tuntuvaa helpotusta selälle pidemmillä matkoilla. Aivan kuten dynaamisesti suunniteltu puolikatekin – eritoten yli 90 km/h nopeuksissa.

Tyylikästä personointia

R nineT Racer hakee inspiraatiota menneiden aikojen moottoriurheilusta. Siksi siinä on tilaa vain sinulle – yksin moottoripyöräily on aidoimmillaan. Jälkikäteen asennettavissa olevalla matkustajan rungolla kuitenkin voit tehdä Racerista kaksipaikkaisen käden käänteessä – joka on vain yksi monista tavoista tehdä pyörästäsi juuri sen näköinen kuin haluat. Tarjolla oleva valikoima lisävarusteita sisältää muun muassa kaksi alumiinitankkia, pinnavanteet ja alustan madallussarjan. Voit lisätä pyörääsi myös alkuperäisiä BMW Motorrad –lisävarusteita, kuten HP:n hiilikuituosat tai HP:n äänenvaimennin. R nineT Racer on myös valmis erityisvalmisteisiin lisäosiin, kuten BMW:n uusiin koneistettuihin osiin – koska se rakastaa näperteleviä sormia aivan yhtä paljon kuin itsevarmaa kaasukättä.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.