Catalano Grey

R nine T Pure

Hinta 13 395,31
Vero 4 004,69
Suositushinta 17 400,00*

BMW R nineT Pure.
Aito. Riisuttu. Ilmajäähdytteinen.

BMW R nineT Pure on täydellinen valinta klassista roadster-designia rakastavalle kuljettajalle, joka etsii moottoripyöräilyn syvintä olemusta.
Se muistuttaa vahvasti 1970- ja 80-luvuista – mutta sen juuret ovat syvemmällä. Myös kaikkien aikojen ensimmäinen BMW-moottoripyörä oli yksinkertainen, riisuttu ja dynaaminen. Jo tuolloin, vuonna 1923, BMW:n vastaiskumoottori oli koko konseptin sykkivä sydän.
Samalla uusi R nineT Pure tarjoaa monia mahdollisuuksia personoidaksesi sen omien mieltymyksiesi mukaan. Voit toteuttaa unelmasi niin moottoripyöräsi kuin elämäntapasikin osalta. Voit tuntea sen alkuperän, olitpa sitten kustomoimassa pyörääsi tai nauttimassa kaasun avaamisen tuomasta tunteesta.

Kaikki oleellinen.

R nineT Puren design muistuttaa tyypillistä roadsteria. Pyöreä etuvalo kromisella reunalla ja lakatulla kotelolla yhdessä pyöreän nopeusmittarin kanssa luovat keulan ilmeen. Kolmiosainen runko ja klassinen etuhaarukka määrittelevät R nineT:n mittasuhteet. Runkoa tukeva vastaiskumoottori odottaa päästäkseen ärjymään. Teräksinen tankki ja tyypillinen, kapea takaosa viimeistelevät silhuetin, joka on sekä tyylikäs että elegantti. Ketterää ja itsevarmaa ulkoasua kantavat viisipuolaiset valuvanteet. Erittäin riisutulla ulkoasulla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä retroilumuotivillitysten kanssa – se ennemminkin kutsuu sinut kustomoimaan pyöräsi äärimmilleen: varustele, muokkaa, suunnittele – tee siitä omasi niin ominaisuuksiltaan kuin ulkoasultaankin.
R nineT:n ydin: todistetusti hyvä konsepti ja – tietysti – tunnettu BMW Motorrad -laatu.

Maineikas vastaiskumoottori – täysin yksilöllinen ajokokemus

R nineT Puren moottori ja sähköjärjestelmä sytyttivät moottoripyöräharrastajat jo R nineT:ssä. Ilma/öljyjäähdytteinen kaksisylinterinen vastaiskumoottori 110 hevosvoimallaan (81 kW) takaa mehevän, reippaan ajokokemuksen ja pitää lupauksensa – kuten twinit tapaavat tehdä. 2-in-1-pakojärjestelmä tyypillisellä roadster-ilmeellä korostaa tätä tyylitietoisuutta muhkealla, voimakkaalla äänellään. Vakiovarusteena olevan ABS:n ja valinnaisen ASC:n ansiosta voit välittää R nineT:n voiman turvallisesti maantiehen.

Tyylikäs ja itsevarma

R nineT Pure toteuttaa unelmasi kustomoidusta moottoripyörästä – täysin omien ideoidesi mukaan. Luo oma moottoripyöräsi – omalla tyylilläsi.
Verrattain matalan istuinkorkeuden ansiosta R nineT Pure sopii monenkokoiselle kuljettajalle. Lisäksi voit madaltaa sitä entisestään valinnaisella madallussarjalla.
Matala, kapea ja tiiviisti pakattu. Ajat kuten roadsteria kuuluukin – itsevarmasti, yksiselitteisesti ja vaivattomasti.

Tehty ideoitasi varten.

Olet mitä ajat. R nineT Pure on henkilökohtaisen luovuutesi ja mieltymystesi peili. Esimerkiksi matkustajalle tarkoitettu takarunko voidaan poistaa, aivan kuten R nineT:ssä. Kun haluat keskittää kaiken huomion itseesi. Alkuperäiset BMW Motorrad –lisävarusteet ja valinnaiset tehdasvarusteet mahdollistavat pyörän laajamittaisen kustomoinnin. Voit korvata alkuperäisen terästankin alumiinisella, joko hiotulla tai näkyvällä hitsaussaumalla. Voit myös valita klassisuutta ja tyylikkyyttä tuovat huippulaatuiset pinnavanteet viisipuolaisten vanteiden sijaan. Lisäksi R nineT:tä varten valmistetut lisäosat, kuten uudet CNC-koneistetut osat, antavat sinulle täyden vapauden.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.