Racing Red (+150,07)
Light White
Black storm metallic/ Dark slate metallic matt/ Achat grey – Uusi väri (vain pakettin kanssa +498,51)

R 1200 GS ADVENTURE

Hinta 18 146,15
Vero 5 453,85
Suositushinta 23 600,00*

Ajatko mielelläsi ääriolosuhteissa ja pitkiä reissuja? Kuoppaisia, huonokuntoisia teitä ja kivikkoisia polkuja? Asfalttia, metsäpolkuja, kiviä ja hiekkaa: Juuri tällaisia haasteita uusi BMW R 1200 GS Adventure kaipaa, jotta se pääsee osoittamaan helpon ja ketterän käsiteltävyytensä. Se on pyörä niille, jotka haluavat kokeilla rajojaan ja mennä jopa niiden yli. Tai lyhyesti sanottuna: moottoripyörä niille kuljettajille, jotka etsivät todellista seikkailua, eivätkä halua silti luopua ajonautinnosta.

Tästä pyörästä löytyy kaikki tarpeelliset ominaisuudet, ajat sitten millaisella reitillä tahansa. Vakiona on kaksi ajotilan (ride mode) säätöasentoa “Rain” ja “Road”. Ne vaihtuvat napin painalluksella ja tarjoavat kaksi täysin erilaista, huippuunsa viritettyä ajokokemusta. Se on kuin käytössä olisi kaksi moottoripyörää. Lisävarusteena voi hankkia vielä laajemman ride moden.
30 litran polttoainesäiliö yhdistettynä moottorin optimoituun polttoainetehokkuuteen tekee sinusta todella “pysähtymättömän” niin tien päällä kuin maastossakin ja harmittavat tankkauspysäykset ovat menneisyyttä. Lisäksi vakiovarusteita on nyt enemmän. Muun muassa ajotietokone, joka antaa mahdollisuuden täydelliseen navigointiin ja myös hyödyllistä tietoa esimerkiksi polttoaineen määrästä, nopeudesta ja polttoaineen kulutuksesta.
Uutta tässä matkaendurossa on tankin päälle integroitu säilytystila pikkuesineille, jotka ovat nyt koko ajan helposti saatavilla.
R 1200 GS Adventuren uuden, vesijäähdytteisen 2-sylinterisen 4-tahtimoottorin vääntö on 125 Nm ja teho 125 hv, joten moottori vastaa dynaamisesti jokaiseen ajotilanteeseen.
R 1200 GS:n luonteenpiirteitä ovat niin ikään selkeä muotoilu, edelleen parannettu istumismukavuus, tuulisuoja ja voimaa uhkuva olemus. Pyörä on saatavilla kolmessa värivaihtoehdossa: matta oliivi, matta metalliväri Racing Blue sekä valkoinen Alpine White 3.

R 1200 GS Adventure.Tee vaikutus. Missä tahansa.


* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.