Racing Red
Frozen Dark Blue metallic +150,07
Special model Triple Black: Black storm metallic / Black / Achat Grey – Uusi väri! + 861,30
Light White – Uusi väri!

R 1200 GS

Hinta 16 498,68
Vero 4 951,32
Suositushinta 21 450,00*

Yksi R 1200 GS. Yksi tavoite – kaikkien aikojen paras GS

BMW R 1200 GS – matkaenduropyörien ikoni. 32 vuoden ajan GS on ollut segmenttinsä mittapylväs. Se on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi kaikenlaisissa moottoripyöräseikkailuissa.

Yksi R 1200 GS. Yksi tunne – tehoa kaikissa tilanteissa

Tehokas, hienostunut ja korkealle kiertävä. R 1200 GS:n voimanlähteenä on kaksisylinterinen vastaiskumoottori, joka tuottaa 125 hv (92 kW). Kun moottoriin on yhdistetty sekä ilma- että nestejäähdytys ja pystysuuntaiset virtaukset sylinterissä, moottori on saatu toimimaan tehokkaasti, luotettavasti ja suurella väännöllä kaikkina aikoina. R 1200 GS:ssä on anti-hopping-ominaisuudella varustettu märkäkytkin, sähkötoiminen kaasuläppä E-Gas ja lisävarusteena saatava Ride-mode (ajodynamiikka valinta).

Yksi R 1200 GS. Yksi tunne – ylivertainen hallittavuus

Päärungon entistä suuremman jäykkyyden ja ohjaustarkkuutta parantavien Paralever- ja Telelever-toimintojen ansiosta R 1200 GS kulkee sujuvasti kaikenlaisilla teillä ja poluilla. Lisävarusteena hankittava dynaaminen ESA säätää jousituksen automaattisesti maaston ja kuorman mukaan. Lisävarusteena saatava Ride-mode(ajodynamiikka valinta) tuo tarjolle enemmän toimintoja. Valittavana on neljä erilaista kokoonpanoa, jotka saa käyttöön painiketta painamalla.

Yksi R 1200 GS. Yksi vaikutelma – selkeää yksilöllisyyttä

R 1200 GS on aito GS: se on vahva, dynaaminen ja täynnä luonnetta. Pyörän pintaosat ja täydellinen viimeistely huokuvat korkeaa laatua. Jäähdytysratkaisu on yhdistetty saumattomasti mallille ominaiseen muotoiluun, ja visuaalinen painotus on nostettu etualalle. R 1200 GS huokuu tasapainoisuutta ja tehokkuutta. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta R 1200 GS on täysin ainutlaatuinen. Innovatiivisen ja ainutlaatuisen LED-valonheittimen, pinnavanteiden ja kolmen kattavan varustevaihtoehdon ansiosta jokainen voi muuntaa pyöränsä omanlaisekseen GS:ksi.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR