Racing Red matt ( Vain pakettin kanssa + 112,23)
Racing Blue metallic

F 800 GS Adventure

Seikkailua: Ilman rajoja

Hinta 13 448,85
Vero 4 021,15
Suositushinta 17 470,00*

Ajat missä tahansa, millaisella tiellä tahansa, jos pyöräsi on F 800 GS, voit tehdä matkasi seikkailun. Tämä matkaenduro on luotu todellisille maailmanmatkaajille, joille mikään kohde ei ole mahdoton tavoittaa, edes vaikeata maastoa ajaen. F 800 GS Adventure on luotettava kulkuneuvo seikkailuihin, joissa ei ole rajoja.

Voimaa: Kompromissiton

Moottori on tehokas 63 kW (85 hv) 2-sylinterinen nelitahtimoottori, ja sen vauhdittamana F 800 GS Adventure siivittää sinut helposti kaupunkimaisemien ulkopuolelle. 83 Nm väännöllä varustetussa moottorissa on riittävästi voimaa selvittää jopa hankalimmatkin paikat. 24-litran tankki ja 4,3 litran kulutus 90 km h nopeudella takaavat, että ajat vielä kauan sen jälkeen kun jotkut kavereistasi jo etsivät tankkauspaikkaa.

Kontrolli : Ehdoton

Ajat sitten hiekkadyyneillä, vuoriston mutkateitä teitä tai purojen yli, niin F 800 GS ei petä. Se vaan pelaa, Eturengas on 21-tuumainen, jousto edessä 230 mm ja takana 215 mm, mikä takaa sen, että pyörä soveltuu asfalttipinnan lisäksi soratielle ja maastoon. Kuljettajan apuna on elektroninen Enduro mode-ohjelma, joka auttaa joustoa reagoimaan hankalampaankin maastoon. ABS-jarrut ovat vakiona.

Luonnehdinta: Ainutlaatuinen

F 800 GS Adventure on todellinen matkaaja, lähtien korkeasta tuulilasista aina bensatankin toteutukseen ja matkatavaran kuljetusrakenteisiin. Mittavista sivupaneeleista ja isosta tankista huolimatta pyöränä se on selkeästi linjoiltaan GS-perhettä.

* + Jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut max. 600,-EUR. Kuvissa voi esiintyä lisävarusteita. Osa väreistä on valittavissa lisähintaan.